GIORGIO MORANDI -El perfum negat-

Actualment hi ha l’exposició del pintor inclassificable Morandi ( Bolognia 1890/1964) a la Pedrera. Fa un recorregut retrospectiu de l’obra de l’autor.
El seu treball intenta captar la realitat de la manera més fidel possible a través de la llum, el color i els valors volumètrics, en una recerca constant de l’essència de la pintura.
Una part d’aquest exposició: El perfum negat, toca un tema del qual estem lligats: el rams de flors. I mes concretament, els ram de flors en gerro.
Les flors, tant siguin les del seu propi jardí com les flors silvestres, moltes d’elles eren protagonistes als seus quadres: la margarida, el crisantem i aquí be la que ens interessa a nosaltres, LA ZINNIA.

Ens encanta com les flors inspiren a tants artistes de diferentes modalitats. I descubrir, com en aquest cas anys després,  la flor que ens ha inspirat a nosaltres aquest 63 anys també es un punt de referent.

A Flors Zinnia hem anat evolucionant amb les nostres creacions florals, com tots aquests artistes.

I sobretot amb les diferents generacions de professionals floristes i les seves maneres de treballar i crear. Alguna pinzellada d’aquestes novetats actuals les descubrireu  a la nostra pàgina web a la venta online.

Product added to compare.